Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

ITU Cyber Drill – ALERT (Applied Learning for Emergency Response Teams) for Europe Region

28 Νοεμβρίου, 2018 @ 8:30 ΠΜ - 5:30 ΜΜ

Σε συνεργασία με την ITU και την FIRST η Εθνική Ομάδα Αντιμετώπισης θα διεξάγει συνέδριο στις 28 Νοεμβρίου 2018 στην Λεμεσό.

Η Διεθνής Ένωση Τηλεπικοινωνιών (ITU) είναι μια παγκόσμια διαχειριζόμενη υπηρεσία των Ηνωμένων Εθνών που είναι υπεύθυνη για την ανάπτυξη, τη διαχείριση και την τυποποίηση της τεχνολογίας πληροφοριών και επικοινωνιών (ΤΠΕ). Η ITU διοργανώνει διεθνείς και περιφερειακές εκθέσεις και συναντήσεις, όπως η ITU Telecom World, η οποία στοχεύει να συγκεντρώσει εκπροσώπους της κυβέρνησης και της βιομηχανίας για την ανταλλαγή ιδεών και γνώσεων.

Το FIRST είναι ένας κορυφαίος οργανισμός και αναγνωρισμένος παγκόσμιος ηγέτης στην αντιμετώπιση περιστατικών. Οι ομάδες αυτές αντιπροσωπεύουν την κυβέρνηση, την επιβολή του νόμου, τον ακαδημαϊκό χώρο, τον ιδιωτικό τομέα και άλλους οργανισμούς. Το Φόρουμ των Ομάδων Ανταπόκρισης και Σωμάτων Ασφαλείας (FIRST) αποτελείται από ένα δίκτυο ομάδων αντιμετώπισης περιστατικών ασφάλειας υπολογιστών που συνεργάζονται οικειοθελώς για την αντιμετώπιση προβλημάτων ασφάλειας υπολογιστών και την πρόληψή τους.

Το συνέδριο σχεδιάζεται να φιλοξενήσει άτομα από 60 διαφορετικές χώρες, τόσο ευρωπαϊκές όσο και διεθνείς, από διάφορες αντιπροσωπείες. Επίσης, η εκδήλωση θα αποτελείται από εκπροσώπους του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα της Κύπρου, καθώς και από εκπροσώπους των κρίσιμων υποδομών της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Η επίσημη έναρξη του συνεδρίου θα είναι την Τετάρτη 28/11/18 και ώρα 09:00π.μ και θα πραγματοποιηθεί στη Λεμεσό στο St. Raphael Resort.

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
28 Νοεμβρίου, 2018
Ώρα:
8:30 ΠΜ - 5:30 ΜΜ
Ιστότοπος:
https://www.itu.int/en/ITU-D/Regional-Presence/Europe/Pages/Events/2018/CYBDRILL/ITU-ALERT-Cyber-drill.aspx

Χώρος Διεξαγωγής

St. Raphael Resort, Limassol
502 Amathountos Avenue
Limassol, Pyrgos 4520 Cyprus
Τηλέφωνο:
+357 25 834200
Ιστότοπος:
https://www.raphael.com.cy/